На міському озері Івано-Франківська провели очисні роботи. Про це розповів начальник управління з питань непередбачених ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Ігор Влізло, під час оперативної наради.

Він повідомив, що під час очисних робіт з міського озера Івано-Франковс4ка витягли близько 100 кілограм різного сміття.

"Було обстежено близько 1400 метрів квадратних…. Піднято близько 100 кілограм небезпечних предметів, серед них тротуарна плитка, скляна тара, металеві прути і т. д." - сказав Ігор Влізло.

Ігор Влізло на оперативній конференції, кадр з відео: Facebook Руслан Марцінків

Крім цього оглянули і днища річок. Їх також очистили і дістали 70 кілограм сміття.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Водолазами з води на берег було піднято близько 70 кілограмів небезпечних предметів. Серед них гілки дерев, скляна та пластикова тара, будівельні матеріали… Обстежено близько 2400 метрів квадратних", - додав Ігор Влізло.

Влізло зазначив, що на купання на міському озері накладено заборону. Це пов'язано з тим, що глибина біля берега становить 2 метри, що не відповідає правилам для допуску людей у водойму.

"У випадку, якщо громадяни порушать цю заборону і зайдуть у воду, вони будуть покарані рятувально-водолазною службою" - зазначив Влізло.

На території озера встановлюють попереджувальні знаки.

Оперативна нарада || 9.06.2020

Geplaatst door Руслан Марцінків op Maandag 8 juni 2020

Нагадаємо, раніше кияни вирвалися на пляжі після карантину.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у центрі Києва виявили озеро незвичайної форми.

Також "Знай.uа" писав, що кияни відзначили послаблення карантину тотальним свинством.