На Франківщині безвісти зник 27-річний хлопець. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцсмережі Facebook.

Повідомляється, що поліцейські оголосили у розшук зниклого жителя Івано-Франківська Яремича Михайла Любомировича.

"Правоохоронці оголосили в розшук Яремича Михайла Любомировича, 1993 року народження, жителя Івано-Франківська." - сказано в повідомленні.

6 червня чоловік вийшов з дому і досі не повернувся. На зв'язок він не виходив і його нинішнє місцезнаходження залишається невідомим.

В повідомленні поліцейські вказали прикмети чоловіка, з яким її можна впізнати:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Худорлява статура, зріст 170 сантиметрів, був одягнений у джинси і гольф синього кольору, також мав при собі сумку чорного кольору.

Родичі чоловіка розповіли, що він зловживає спиртними напоями.

"Якщо Ви володієте будь-якою інформацією, яка може сприяти встановленню місця знаходження розшукуваного просимо негайно повідомити Івано-Франківського відділу поліції по тел: 068-66-71-317 , 066-39-52-335 або “102”." - поліцейські звернулися до небайдужих громадян.

Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook

До публікації правоохоронці додали фото зниклого чоловіка за яким його можна впізнати.

Поліція Івано-Франківська розшукує безвісти зниклого 27- річного прикарпатця Правоохоронці оголосили у розшук Яремича...

Geplaatst door Поліція Івано-Франківської області op Donderdag 11 juni 2020

Нагадаємо, раніше у Тернополі зник лисий чоловік.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Дніпром зникла молода дівчина в купальнику.

Також "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують юну любительку пригод.