На Франківщині помер глава ОТГ. Про це розповіли у виданні "Дзеркало Коломиї" опираючись на власні джерела.

Повідомляється, що 14 червня помер заслужений працівник сільського господарства України, який працював на посаді голови Матеївецької ОТГ, Петро Книшук.

На момент смерті йому було 59 років. До 60-річчя Книшук не дожив місяць.

Народився Петро Книшук 12 липня 1960 року в селі Космач Косівського району.

Ріс в смт Яблунові Косівського району Івано-Франківської області. Закінчив 8 класів Яблунівської школи, з відзнакою Рогатинський сільськогосподарський технікум (1979), з відзнакою ветеринарний факультет Кам'янець-Подільського сільськогосподарського інституту (1984).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Після служби в армії працював у колгоспі імені Я. Галана в смт Яблунові, в радгоспі "Косівська" (село Спас, 1986-90). Разом з дружиною Орисею Книшук стажувався в США (1990), в селі Перерове створив і очолив товариство з обмеженою відповідальністю "Прут-Генетик" (1993), яке займається тваринництвом.

На пост глави Матеївецької ОТГ вступив з 18 грудня 2016 року. У 2019 році вона була визнана "Кращою етнокультурною громадою Покрутья".

Петро Книшук брав активну участь у житті регіону, підтримував національно-демократичні процеси, допомагав військовим, хворим, творчим діячам, талановитим дітям, спортсменам і підтримував громадські організації.

З 2004 року жив у селі Перерова разом з сім'єю, розвивав бізнес, допомагав іншим селам і громадам, за що його поважали всі жителі регіону.

Петро Книшук, фото: Дзеркало Коломиї

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі помер відомий журналіст.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Тернополем помер легендарний боєць УПА,

Також "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі помер легендарний медик.