На Франківщині чоловік не витримав аномальної спеки і влаштував заплив у міському фонтані. Про це розповіли на сторінці "kalushform" в соцмережі Instagram.

Інцидент стався в місті Калуш Івано-Франківської області, де місцеві жителі помітили невідомого чоловіка, який купався у фонтані.

Він плавав навколо механізмів подачі води, пірнав з головою і просто отримував задоволення не дивлячись на невелику глибину фонтану.

При цьому "плавця" не бентежили люди які зібралися навколо.

У соцмережі було розміщено відео з запливом чоловіка. На ньому можна помітити, як чоловік не зупиняючись пливе по колу у фонтані, пірнає і затримує дихання.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

При цьому чоловік був повністю одягнений. Здається, йому на стільки набридла спека, що він не став витрачати час на переодягання і відразу пірнув у воду.

За інформацією користувачів, "плавця" забрали поліцейські за статтею 173 (Дрібне хуліганство).

У той же час передплатники сторінки висміяли чоловіка за такий спосіб проведення дозвілля. Багато відреагували на це з гумором, проте знайшлися і ті, хто висловив нерозуміння, чому поруч стоять люди нічого не зробили.

"Тим часом його забрали у відділок поліції за ст.173 (Дрібне хуліганство)", "В Калуський фонтан який знаходиться на Площі героїв, запустили рибок, вид - "бухі в щі"", "він певно копійки звідти збирав", "Морська піхота", "Знімають ідіоти..., а навпаки витягнули би то чмо за шкварки з води і дали добряче звіздюлєй йому, щоб такою херньою не займався...., але нє всім просто з того смішно і всі стоять і тупо знімають, я в шоці!!!"

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram kalushform

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram kalushform

Проте знайшовся один коментар, який удостоївся окремої публікації в групі.

"В цілому світі купаються в фонтанах і тікі наші б***ь калуські естети знають, що так робити не можна, тому Калуш прекрасний, наче маленький Дрезден, а люди на вулицях засліплюють своїм відчуттям естетики" - додав підписник в коментарях

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram kalushform

Нагадаємо, раніше в Дніпрі оголений чоловік заблокував вхід у ТЦ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові спека б'є всі рекорди.

Також "Знай.uа" писав, що гравець Карпат з коронавірусом прогулявся без маски вулицями Львова.