В Северодонецьку Луганської області поліцейський викинув жінку з вікна 4 поверху, рідні бояться, що він уникне покарання. Про це розповіли у виданні “OBOZREVATEL”.

Повідомляється, що трагедія сталася по вулиці Менделєєва в ніч на 9 червня. Перша інформація про подію з'явилася в соцмережах 14 червня. Повідомлення про це опублікувала кума постраждалої.

Жінка детально розповіла, що сталося, і назвала ім'я і місце роботи поліцейського.

Крім цього вона висловила побоювання, що через зв'язки чоловіка і місце роботи він може уникнути покарання.

"Олексій – поліцейський, його батько (вітчим) – підполковник поліції у відставці, мама обіймає не останню посаду в податковій. Тому боїмося, що Олексію все зійде з рук" - написала кума постраждалої.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Батько Даші, яка зараз знаходиться у лікарні, він не став багато говорити і лише підтвердив факт падіння дочки з балкона. Він додав, що в даний момент знаходиться разом з нею.

Подруга потерпілої розповіла, що того вечора пара випила пару келихів вина, почалася сварка, яка переросла в бійку.

Даша вибігла на балкон і кликала на допомогу. До неї підійшов Олексій, пригрозив вбивством і скинув її з балкона четвертого поверху.

Після цього він зателефонував своєму вітчиму і не давав сусідам, які зібралися біля потерпілої, викликати швидку.

По приїзду патрульних Олексія не затримали, не дивлячись на те, що Даша перебувала у свідомості і заявила, що це він її викинув.

Повідомлення Дар'ї Петрик про події, скріншот: OBOZREVATEL

Повідомлення Дар'ї Петрик про події, скріншот: OBOZREVATEL

Повідомлення Дар'ї Петрик про події, скріншот: OBOZREVATEL

Повідомлення Дар'ї Петрик про події, скріншот: OBOZREVATEL

За словами близьких, у Дарини в декількох місцях зламана рука (відкритий перелом), зламані ребра, пробита легеня, травма голови, синці та гематоми по тілу

В територіальному управлінні Державного бюро розслідувань повідомили, що відомості про те, що сталося в Сєвєродонецьку внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня кваліфікація – ст. 15 КК України (замах на злочин) і ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

"Триває досудове розслідування, встановлюються всі обставини події. Станом на сьогодні, 15 червня, підозра ще не оголошена, міра припинення не обрана" - повідомили в ДБР.

Постраждала дівчина в лікарні, фото: OBOZREVATEL

Нагадаємо, раніше у Харкові поліцейські відправили до лікарні трирічну дитину.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Житомирщині жінка хотіла вбити себе разом з п'ятирічною донькою.

Також "Знай.uа" писав, що чоловік під наркотиками перетворив столичну вулицю в криваве місиво.