Ветеран АТО з Франківщини знову отримає можливість ходити. Про це розповіли у виданні "Butik media" посилаючись на фонд Revived Soldiers Ukraine.

Повідомляється, що житель Калуша, солдат батальйону "Донбас" Олег Івахнюк, отримав поранення стегна влітку 2014 року. Три кулі потрапили практично одне і те ж місце і розтрощили його кістку.

Під час однієї з операцій в Іспанії, Олегу неправильно зробили пункцію і занесли інфекцію в результаті чого він втратив 9 сантиметрів кістки і був паралізований нижче грудей.

Олег дуже довго мучився зі своєю проблемою, однак зараз він потроху реабілітується.

Це стало можливим завдяки американському благодійного фонду Revived Soldiers Ukraine та його філії в Україні під назвою Next Step Ukraine.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Даний фонд відкрив сучасний реабілітаційний центр під Києвом і вирішив зайнятися проблемою Олега і безлічі інших українських солдатів.

"На нас Олег вийшов минулого літа і ми реабілітували його в Next Step Ukraine, а зараз він при Парафії Святого Йосипа Обручателя в Чикаго лікується далі. Навіть під час пандемії йому робили операцію на стопу і коліно, і зараз чекають запчастину з Німеччини, щоб оперувати стегно", - розповіли у фонді.

До цього моменту Олег переніс більше 22-х операцій і довгий час страждав від наслідків поранення, однак тепер у нього є шанс повернутися до нормального життя.

Представники фонду з Олегом Ивахнюком, фото: Butik media

Нагадаємо, раніше у Львові вандали осквернили меморіал Небесної сотні.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Тернопільщині привітали супер-бабусю.

Також "Знай.uа" писав, що в Дніпрі пенсіонер здав півтонни крові.