Поліцейський з Івано-Франківська, перебуваючи поза службою, затримав небезпечного грабіжника, який перебував у розшуку. Про Це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 9 червня співробітник роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції у Івано-Франківській області Тарас Котів перебував поза службою і став свідком правопорушення.

"Близько 21:30 на площі Привокзальна, що в обласному центрі, невідомий чоловік вибіг з місцевого кафе і почав тікати в напрямку парку." - сказано в повідомленні поліції.

Тарас Котів прогулювався по вулиці в не робочий час, однак зміг швидко зорієнтуватися, наздогнати і затримати злочинця. Ним виявився 36-річний франківчанин, який перебував у розшуку з травня 2020 року.

Затриманий злочинець, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок та грабіжів. В той вечір правопорушник перебував у кафе і викрав мобільний телефон у відвідувача закладу." - додали в поліції.

Злочинця заарештували за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) і обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Співробітники поліції Івано-Франківська пишаються своїм колегою і підкреслюють, що поліцейський завжди повинен бути на сторожі правопорядку.

"Вчинок старшого лейтенанта поліції Тараса Котіва ще раз підтверджує той факт, що поліцейський на службі 24/7 незалежно від місця знаходження. "- додали в повідомленні поліції.

Повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, раніше в Дніпрі молодому поліцейському поставили страшний діагноз.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові поліцейські потрапили у жахливу ДТП.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві поліцейський кинув водієві в машину недопалок.