На Закарпатті сімейна пара назвала дитину ім'ям Зеленський. Про це розповіли у виданні "hromadske" посилаючись на прес-службу Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що ім'я Зеленський потрапило в список рідковикористовуваних імен. Українець з таким ім'ям був зареєстрований в травні 2020 року.

Варто зазначити, що це не перший раз, коли прізвище українського президента перетворюють на ім'я. Так, в лютому 2013 року на Закарпатті сімейна пара назвала сина Янукович.

Хлопчик реагує на повне ім'я та вже став зіркою у місцевому таборі. В родині, з ним ніхто не сперечається. Батько впевнений, що з таким ім'ям він далеко піде.

Мама з дитиною по імені Янукович, фото: Mukachevo.net

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У 2020 році в список рідкісних імен увійшли: Дем'ян, Леонард, Ян, Самеуль, Себастьян, Жан, Прокіп, Вогнедар (для хлопчиків) і Аліса, Олівія, Еліна, Маргарита, Еліф, Амелія, Ванесса, Глорія (для дівчаток).

При цьому, найпоширенішими іменами на Закарпатті в травні стали: Матвій, Олександр, Максим, Давид, Богдан, Данило, Ярослав. А жіночими — Анна, Софія, Поліна, Юлія, Єва, Ніколь.

У цілому, за перші п'ять місяців 2020 року, відділення державної реєстрації актів цивільного стану Закарпатської області зареєстрували 5 398 новонароджених.

Повідомлення Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції: Facebook

Нагадаємо, раніше у Києві малолітки на скейтах почали тероризувати перехожих.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові збудують екопарк.

Також "Знай.uа" писав, що харківських Хатіко повернувся до господарів подолавши безліч перешкод.