Хворий на рак хлопчик залишився без житла. Про це розповіли у сюжеті телеканалу "НТК".

На початку червня сім'я Світлани Волощук залишилася без домівки через пожежу. Жінка прокинулася рано вранці і почула дивний стукіт. Їй здалося, що йде град і вона розбудила чоловіка.

"Стала будити чоловіка, кажу: "сильний град, пішли подивимося". Прокинулися, вийшли і побачили, що горить будинок і вже шифер стріляв", - прокоментувала жінка.

Світлана Волощук, кадр з репортажу НТК: Facebook

Після побаченого вони з чоловіком пішли в будинок рятувати дітей.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

На місце події викликали пожежників, які оперативно загасили вогонь. Завдяки їхнім діям вдалося врятувати частину будинку, однак збиток родині був нанесений досить великий.

Вогонь знищив: меблі, побутові прилади, гаджети, будівельні інструменти чоловіка і весь одяг. З майна вціліли лише три ікони.

"Спочатку дзвонили в пожежну, виводили дітей, зберегти нічого не могли, оскільки в будинку вже все горіло", - сказала Світлана Волощук.

Крім цього сімейство виховує маленького сина Святослава, який вже три роки бореться з раком крові.

Святослав Волощук, кадр з репортажу НТК: Facebook

Через пожежу сім'я отримала великі збитки і втратила контакти з медиками, оскільки телефони теж згоріли. Це значно ускладнює лікування їх маленького сина.

"Лейкоз — це рак крові. Ми лікувалися дев'ять місяців в "Охматдиті" проходили хіміотерапії. Зараз наблюдаемося в Івано-Франківській онкогематології, також зараз номера втрачені, зв'язку з лікарями немає, а нам потрібно їхати на огляд, оскільки з серцем сильні проблеми, з печінкою сильні проблеми..." - поділилася Світлана Волощук.

Крім цього у жінки після трагедії медики діагностували цукровий діабет.

Сім'я не в змозі самостійно вибратися із ситуації, тому просить усіх небайдужих про допомогу.

У сюжеті телеканалу опублікували реквізити, за яким кожен бажаючий може відправити кошти для допомоги постраждалій сім'ї.

У хворого на рак хлопчика згоріла хата, на згарищі знайшли три ікони

У хворого на рак хлопчика згоріла хата, на згарищі знайшли три ікони

Geplaatst door Телеканал НТК op Donderdag 18 juni 2020

Нагадаємо, раніше у Києві загорілася квартира, але голий власник не дав її загасити.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові мотоцикл загорівся під дитиною.

Також "Знай.uа" писав, що під Львовом жінка опинилася в полоні дворічного малюка.