На Франківщині чоловік вийшов по гриби і досі не повернувся, рятувальники ведуть пошуки. Про це розповіли в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що в управління ДСНС надійшов виклик про те, що зник житель села Хриплин 1945 року народження.

17 червня, близько 07:00 чоловік вийшов з дому по гриби і не повернувся. На зв'язок зниклий досі не виходив. Примітно, що він страждає від серцево-судинних захворювань.

Для пошуку чоловіка були залучені рятувальники зі спецтехнікою, місцеві жителі, співробітники поліції і кінолог з собакою.

"О 21.05 для проведення пошуково-рятувальних робіт направлено Івано-Франківське ПРВ (5 чол., 2 од. тех., в т. ч. снігоболотохід "Богун"). У 21.49 направлено кінологічне відділення АРЗ СП (7 осіб, з них 4 кінологи; 1 од. тех.; 2 собаки). До пошукових робіт було залучено 10 осіб. місцевого населення, 5 співробітників поліції, кінолог із собакою ГУ НП, МІГ Івано-Франківського МВ УДСНС в області (3 чол., 1од. Тих.)." - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

18 червня о 02:40 пошуки чоловіка були тимчасово припинені, а о 07:00 були продовжені.

Рятувальники обстежили близько 16 гектарів лісового масиву від села Хриплин Івано-Франківської МР до села Марківці Тисменицького району.

18 червня, 08:01 надійшла інформація про те, що заблукавший чоловік 1945 року народження самостійно вийшов з лісового масиву на дорогу в село Хриплин.

Стан чоловіка задовільний, медична допомога не потрібна.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі зникла школярка модельної зовнішності.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Харковом зник кароокий чоловік.

Також "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі зникли троє хлопців на велосипедах.