У Карпатах в ніч на 20 червня шукали туриста з Києва, який не міг самотужки знайти дорогу та спуститися з гір. Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Зазначається, що повідомлення про зникнення 53-річного чоловіка надійшло рятувальникам Явірницького віділення близько опівночі. За словами самого туриста, він загубив орієнтування на горі Дземброня, і тепер не може визначити, в який бік йому далі рухатися, щоб вийти на стежку.

На пошуки заблукалого туриста було вирішено відправити чотирьох співробітників рятувального посту, розташованого на горі Піп Іван.

Відшукати киянина змогли вже через годину, близько 01:00 ночі, а вже о 03:15 його довели до безпечного місця – бази рятувальників на горі Піп Іван, де чоловік переночував та зранку вирушив до місця свого постійного перебування.

Нагадаємо, у Японії загадково зник відомий український спортсмен. Його тіло виявили на легендарній Фудзіямі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в Карпатах безвісти пропав турист

Також Знай.ua писав, серце легенди "Динамо" несподівано зупинилося, світ спорту зазнав непоправної втрати