В Івано-Франківську потоп дістався до міського кладовища. Про це розповіла користувачка соцмережі Facebook Ірина Котерлін в групі "Комуналка іф"

Вона повідомила, що потік води дістався до міського кладовища і затопив його нову частину.

У зв'язку з цим жінка висловила глибоке співчуття тим, хто нещодавно втратив своїх рідних.

"Так виглядало комунальне кладовище в його новій частині. Дуже боляче спостерігати це людям, що щойно втратили своїх рідних." - написала Ірина.

Вона підкреслила, що не дивлячись на бурхливу стихію важливо провести роботи по забезпеченню водовідведення, щоб попередити подібні випадки в майбутньому.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я розумію - стихія, але важливо провести якесь водовідведення, щоб запобігти підтопленням у майбутньому. Крім того, це питання екології та безпеки" - додала Наталя.

Публікація Ірини Котерлін: Facebook Комуналка Іф

До публікації вона додала кілька фото, на яких можна помітити, що могили міського кладовища практично повністю затоплені водою.

Geplaatst door Ірина Котерлін op Maandag 22 juni 2020

Користувачі мережі не могли пройти повз цієї новини і висловили свою думку в коментарях до публікації.

Деякі розповіли, що нещодавно відвідували кладовище і до могил неможливо підійти, інших зацікавило питання, куди підуть стоки, які назбирають трупної отрути.

"Це ж вода кудись пливе, десь просочиться в криниці", "Кошмар, а ціни за місце деруть", "Так буквально вчора там була не можливо підійти до могили запалити свічку. Так а за місце деруть і не покошено на новому кладовищі щось геть запустили безлад", "найстрашніше - куди потім підуть ці отруєні трупною отрутою стоки??", "У вересні 2014-го поховали батька, то після дощів було таке ж. Зараз вже немає. Тепер таке на новішій частині" - написали користувачі в коментарях.

Коментарі до публікації Ірини Котерлін: Facebook Комуналка Іф

Нагадаємо, раніше на Львівщині село пішло під воду.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Західну Україну повністю затопило.

Також "Знай.uа" писав, що у Львові після зливи затопило школу.