Відома українська співачка Ірина Федишин вирішила не чекати відкриття кордонів і поїхала на відпочинок в Карпати. Про це вона розповіла на своій сторінці в соцмережі Instagram.

Артистка вже кілька днів публікує пости про те, як проводить відпочинок в Карпатах з родиною.

Вона розповіла, що вони всією сім'єю вирішили поїхати на природу та провести час разом, подалі від міста.

"Ми вирішили трохи активізувати наше літо, адже вже половина червня. Поїхали в Карпати, а саме в Славське, неподалік від Львова. Милуємося природою, дихаємо свіжим повітрям, сидимо біля річки і насолоджуємося часом, проведеним разом " - написала співачка.

Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До цієї публікації Ірина додала знімок, де вона стоїть поруч зі своїми дітьми. На ній одягнений спортивний костюм жовтого кольору, який у поєднанні з червоними кросівками створює яскравий і літній образ співачки.

Діти одягнені в спортивні штани чорного кольору і світлі футболки, також на одному з них надіта легка куртка з капюшоном зеленого кольору.

Співачка опублікувала велику кількість цікавих знімків з відпочинку. Вона встигла подивитися визначні пам'ятки, помилуватися видами, покататися з дітьми на велосипеді і навіть усамітнитися з чоловіком в чані.

"Класна штука, цей чан" - прокоментувала відпочинок співачка.

Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram

Нагадаємо, раніше нічні карпати взяли в полон туриста з Києва.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на курорті під Запоріжжям туристи підсмажили шашлик на головній площі.

Також "Знай.uа" писав, що Карпати зникають з лиця Землі.