18-річна українка вирвалася з сексуального рабства в Ірпені, проте поліцейські досі не затримали злочинців. Про це розповіли в ефірі передачі "Стосується кожного" на телеканалі "Інтер".

Мешканка села Канські Роздори Пологівського району Запорізької області Любов Копійка 2001 року народження безвісти зникла 22 квітня.

Пошуки дівчини тривали більше місяця, її вдалося знайти завдяки тому, що дівчина змогла повідомити рідним про своє місцезнаходження — її силою утримували в Ірпені.

Дівчина стверджує, що весь цей час перебувала в сексуальному рабстві.

Вона розповіла, що все почалося з сайту знайомств. Після недовгого листування новий інтернет-знайомий запросив її в Київську область. Дівчина вважала, що знайшла справжню любов і не довго думаючи поїхала до чоловіка, однак у той момент вона не здогадувалася, які жахи чекають її попереду.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дівчину зустрів її друг по переписці і невідома жінка, вони відібрали у неї телефон і документи, а також змінили колір волосся, щоб дівчину ніхто не впізнав.

Після цього Любов чекали лише знущання. Чоловік з його дружиною жорстоко принижували дівчину, проявляли насильство і змушували її надавати послуги інтимного характеру.

"Вони душили, били по обличчю, били в дихалку..." - прокоментувала дівчина.

Одного разу Любов змогла повідомити батькам про своє місцезнаходження. Після цього за нею приїхала рідна тітка, яка живе у столиці.

Жінка відразу ж відвела дівчинку до відділення поліції, проте результатів розслідування досі немає.

"Я чула, що пару допитали…. Але поліція не зробила нічого, щоб їх покарати" - прокоментувала тітка Люби.

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі п'яний батько познущався над 7-річною дочкою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Вінниччині чоловік зґвалтував і побив 6-річну дівчинку.

Також "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі чоловік звинуватив студента у зґвалтуванні 15-річної дочки.