Нардеп від "Слуги народу" Галина Третьякова заявила, що в сім'ях, які потребують матеріальної допомоги, народжуються діти "низької якості", після цього у Раді Федерації профспілок вимагають її відставки. Про це повідомили на сайті Федерації профспілок України.

Вимоги про звільнення Третьякової висловили у відкритому листі до голови ВРУ, який опублікували на порталі Федерації профспілок України.

Комісія була обурена відеороликом, в якому Третьякова висловилася з приводу виплат соціальної допомоги безробітним. Представники Федерації профспілок назвали її позицію антисоціальною і антигуманною.

Лист з вимогою звільнити Галину Третьякову: Сайт Федерації профспілок України

Лист з вимогою звільнити Галину Третьякову: Сайт Федерації профспілок України

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Лист з вимогою звільнити Галину Третьякову: Сайт Федерації профспілок України

За словами нардепа, в сім'ях, які потребують матеріальної допомоги народжуються діти "низької якості", які надалі також "сідають на державне забезпечення".

Крім цього Третьякова згадала досвід Великобританії і Лі Куан Ю в Сінгапурі. Вона заявила, що в цих країнах нібито стерилизировали жінок, які не мали вищої освіти.

"Великобританія дуже жорстока до тих, хто не працює. У них навіть колись був заступник міністра соцполітики, який сказав, що той, хто хоче отримати соціальну допомогу, повинен бути стерилізований", - заявила Третьякова.

При цьому Третьякова не заперечує, що подібні методи є садистськими. Однак вона вважає, що подібним способом відбувається "захист нації".

"Така повинна бути система, така у мене філософія" - додала Третьякова.

Антисоціальний світогляд Г.Третьякової

Україна - соціальна країна? Можна вважати антисоціальний курс державної політики, коли керівниця комітету соціальної політики Верховної Ради #ГалинаТретьякова після пропозицій «наїджати та дискримінувати найманого працівника» вже захопливо наводить приклади про «каструвати та стерилізувати» Ось така вона «нова нормальність» за світоглядом нардепки СН Це і про «дітей дуже низької якості», і про «потрібно стерилізувати»…., і про барське ставлення Ось слухаєш ії брєд і думаєш: А чому вона з мільонних зарплат наглядових рад мовчить, премії по триста – чотриста тисяч в міністерствах та ЦВК….може на них потренується? Чи боїться? І нічого, - каже вона. Спочатку обурюються та протестують, потім замислюються, потім стають прихильниками….класичне вікно Овертона Слухайте, робіть перепост та розголос. P.S. До речі, ця нардепка таки протягнула рішення комітету який вона очолює щодо рекомендації розглянути на цій сесії антипрофспілковий законопроект 2681. І це попри те, що Петиція «не розглядати законопроект 2681» набрала необхідні 25 000 голосів. Далі буде…

Geplaatst door Страйком "Заради Майбутнього" op Vrijdag 29 mei 2020

Нагадаємо, раніше Арахамію і Корнієнка розкритикували за "робочу бабу".

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Слуги народу" повісять на українців новий податок.

Також "Знай.uа" писав, що Тищенко оскандалився з лимонами для жертв вибуху на Позняках