Повінь дісталася до Буковелі і практично зруйнувала курорт. Про це розповіли у виданні "Подробиці".

Повідомляється, що через проливні дощі у Карпатах дуже сильно постраждав елітний український курорт Буковель.

За словами очевидців курорт повністю затоплений і дістатися туди неможливо. Відомо, що така ситуація склалася через те, що води кількох місцевих річок вийшли з берегів.

Затоплення Буковелі, кадр з відео: YouTube

Дорога на Буковель була зруйнована відразу в двох місцях. У результаті підняття рівня води в місцевих річках, повінь перекрила дорогу Н-09 за напрямом Мукачево — Рогатин. Перша Аварійна ділянка знаходиться у селі Татарів, а друга в селі Микуличин.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

У поліції повідомили, що на ділянці між Яремче і Микуличин стався зсув ґрунту, внаслідок чого проїзд по цій дорозі неможливий.

У зв'язку з цим мандрівників попросили заздалегідь прораховувати свої маршрути або відмовитися від поїздок по цих дорогах.

Затоплення дороги, фото: Національна поліція України

В мережі опублікували кілька відеороликів з Буковелі. На них можна побачити, що вулиці курорту повністю затопило, вода потужним потоком зносить все на своєму шляху і продовжує прибувати.

У результаті безліч курортних будиночків опинилися у воді і на перший погляд створюється враження, що вони знаходяться посеред бурхливої річки.

Нагадаємо, раніше в ДСНС розповіли, що зруйнувала стихія на Прикарпатті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Франківщині повінь затопила села.

Також, "Знай.uа" писав, що в Яремче під жінкою з дітьми обвалилася дорога.