У мережі з'явилося відео затримання чоловіка, який погрожував продавщині автоматом. Про це розповіли на сторінці патрульної поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 23 червня, близько 19:00 в поліцію Франківська надійшов виклик про те, що на вулиці Галицькій відвідувач піцерії погрожував фізичною розправою продавчині. На місце події одразу ж попрямував наряд поліції.

По прибуттю правоохоронці побачили чоловіка в неадекватному стані, який був озброєний автоматом.

"На місці події патрульні встановили, що 43-річний чоловік скоїв конфлікт з продавщицею піцерії і почав погрожувати автоматом." - сказано в повідомленні.

На прохання поліцейських покласти зброю і припинити протизаконні дії чоловік не реагував. Він перезарядив автомат і взяв поліцейських на мушку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У ході бесіди порушник відволікся, що дозволило поліцейським його затримати. На чоловіка одразу ж наділи наручники, а зброю, яка нагадувала автомат АК-47 вилучили.

"На місце події викликана СОГ. Експерти повідомили, що автомат заряджений і в ньому знаходиться патрон." - додали в повідомленні поліції.

Повідомлення патрульної поліції Івано-Франківської області: Facebook

До повідомлення правоохоронці додали відео затримання. На ньому можна побачити, як поліцейські просять чоловіка опустити зброю і нормально поговорити, однак він не реагує на їхні прохання і вимагає поліцейських відійти.

У процесі спілкування поліцейським, спільними зусиллями, вдалося затримати чоловіка.

.

Патрульні, спільно зі службою охорони, затримали франківця, який погрожував продавчині автоматом Повідомлення про погрозу фізичною розправою на вулиці Галицькій патрульні отримали вчора близько 19-ї години. На місце події патрульні з'ясували: 43-річний чоловік вчинив конфлікт з продавчинею піцерії та почав погрожувати автоматом. На вмовляння патрульних опустити зброю чоловік не реагував, натомість погрожув здійснити постріл. Вже за 5 хвилин, завдяки злагодженим та чітким діям правоохоронців особу затримано. На місце події викликано СОГ. Експерти повідомили, що автомат заряджений та в ньому знаходиться патрон. #ifpolice #патрульнаполіція #поліціяфранківська #ПорядокЦеТи

Geplaatst door Патрульна поліція Івано-Франківської області op Woensdag 24 juni 2020

Нагадаємо, раніше під Дніпром неадекват з ножем і взяв у заручники травматологію.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Тернопільщині поліція розшукала нахабну злодійку, яка обікрала молоду матір.

Також "Знай.uа" писав, що у Львові п'яна компанія накинулася на продавщинь.