Вбивця 16-річної дівчинки у селі Суботці Кіровоградської області розповів про мотиви злочину. Про це повідомили в ефірі телеканалу "Україна" в передачі "Гучна справа".

24 червня 2018 року 16-річна Діана Хріненко поверталася додому після святкування Дня Незалежності. По дорозі на неї напав чоловік і жорстоко побив до смерті.

Тіло дівчинки виявили 26 серпня 2019 року, коли на поля виїхали трактористи. Один з них побачив фрагменти червоної тканини на культиваторі, після чого помітив довге світле волосся.

За словами мами загиблої, Олени Хріненко, нижня частина тіла дівчинки була роздягнена. На ній були золоті сережки, кулон і перстні. Жінка впізнала свою доньку за формою черепа і за мікротріщиною на емалі зубів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пізніше слідчі висунули підозру 28-річному Миколі, який проживав з донькою і дружиною в сусідньому селі. Він був затриманий на території Польщі.

Чоловік відмовлявся визнавати свою провину. Він заявив, що в той вечір, близько опівночі, відвіз брата в село Трепівка, а пізніше ще раз покинув будинок, щоб відвезти брата в село Байраки.

Після обшуку автомобіля чоловіка, слідчі виявили кров на задньому сидінні. Також він пройшов тест поліграфа, який показав негативний результат з усіх ключових питань.

“Скрізь, де мова йде про конкретні факти, пов'язані з цим злочином, у нього реакція негативна. Поліграф показує, що ця реакція не є щирою" - зазначив поліграфолог Дмитро Попов

Психолог-криміналіст розповів, що під час обстеження підозрюваного у нього спостерігалися відхилення базового типу на тих моментах, коли були задані питання щодо зґвалтування Діани. Ці відхилення виражалися ослабленням м'язів обличчя, легкою посмішкою і почуттям задоволення.

Відразу після затримання Микола зізнався у вбивстві школярки. Він розповів, що їхав на автомобілі і ледь не збив дівчинку. Після цього, у нього виник намір поговорити з Діаною і схилити її до дій інтимного характеру.

“Я поставив машину, взяв з собою палицю від держака. Вийшов, почав кричати, вона також почала. Вона почала щось огризатися. Я кажу “Чого ти тут лазиш?”. Я вдарив її знизу вгору. Вона закрилася рукою, я вдарив ще раз або два. Вирішив звідти тікати. Діана потім притихла, і я вирішив повернутися. Я підійшов, а вона ж була в крові. Я поклав її в машину”, - розповів Микола.

За версією слідства, вбивця вивіз дівчину за 10 кілометрів від місця зникнення. Микола розповів, що зняв з неї штани і закрутив їх в області шиї. Також він вирішив, що може залишитися кров на сидіннях, тому спалив чохли від них і поїхав.

Пізніше вбивця змінив свідчення. В даний момент вже цілий рік йдуть судові розгляди, а не так давно до нього вирішили залучити присяжних.

Нагадаємо, раніше під Харковом п'яний маніяк розстріляв компанію з дітьми

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Дніпрі полковник пустив кулю в лоб, поки дружина гуляла з дитиною в парку

Також, "Знай.uа" писав, що Львів'янин розстріляв сина і пустив собі кулю в лоб