В Івано-Франківську дитячий майданчик біля поліклініки знаходиться в аварійному стані і може травмувати дітей. Про це розповіли у групі "1580 Служба оперативного реагування Івано-Франківськ".

Користувачка мережі Ірина Зелінська опублікувала знімки аварійної дитячого майданчика, яка знаходиться біля дитячої поліклініки по вулиці Павла Тичини.

"Майданчик біля дитячої поліклініки на Тичини. Діти можуть травмуватися" - написала дівчина.

Повідомлення Ірини Зелінської: Facebook

На знімках, які опублікувала Ірина відмінно помітно причини її занепокоєння.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На майданчику розміщені споруди, які зроблені з дерева і металу. Судячи з усього вони знаходяться там досить давно, оскільки дерево практично повністю прогнило.

Деякі частини споруд зламані, при цьому вони можуть обвалитися в будь-який момент, наприклад, коли на них залізе дитина.

З дерев'яних елементів стирчать іржаві цвяхи об які можуть поранитись діти, не кажучи вже про інфекції і мікроби, які можуть на них бути.

Представники групи "1580 Служба оперативного реагування Івано-Франківськ" в Facebook прийняли цю заяву і повідомили, що питання вже знаходиться на розгляді.

Дитячий майданчик у Франківську, фото: Ірина Зелінська

Дитячий майданчик у Франківську, фото: Ірина Зелінська

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі горе-Пікассо залишив на машині дивний знак

Як повідомляв портал "Знай.uа" Харків'яни вимагають у Кернеса взяти в руки лопату

Також, "Знай.uа" писав, що Філатов заборонив дніпрянам гуляти з дітьми і собаками