На Прикарпатті поліцейські затримали підозрюваного у скоєнні крадіжки на території церкви. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 27 червня у відділення поліції Калуша надійшло повідомлення про крадіжку в селі Новиця.

Поліцейські прибули не місце злочину та з'ясували, що злочинець пошкодив навісний замок господарського приміщення місцевої церкви, проник всередину і викрав електроінструменти.

Правоохоронці відразу ж почали діяти і приступили до пошуків зловмисника.

"Поліцейські опитали всіх можливих свідків та очевидців. Отримавши інформацію про ймовірний напрям руху і прикмети зловмисника, правоохоронці почали розшук." - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Злочинця знайшли досить швидко. Ним виявився 26-річний житель Рожнятівського району, який раніше вже декілька разів притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння подібних злочинів.

Прикарпатські поліцейські оперативно затримали зловмисника, підозрюваного у скоєнні крадіжки на території церкви У...

Geplaatst door Поліція Івано-Франківської області op Zaterdag 27 juni 2020

Поліцейські вилучили речові докази та затримали чоловіка за ст. 208 КПК України. Зараз вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Відповідно до даної статті, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Нагадаємо, раніше закоханий українець зірвав для дружини сотню лілій з Червоної книги

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові п'яний водій потрапив у ДТП і "стрибав" на копа

Також, "Знай.uа" писав, що у Борисполі нанюханный таксист ризикнув життям пасажирів