Маленький українець потребує допомоги для перемоги над страшною хворобою. Про це розповіли на сторінці в підтримку хлопчика в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 7-річному Дімі Постоялко лікарі поставили страшний діагноз - мієлобластний лейкоз (рак кровотворної системи).

Помогите вылечить ребёнка!!!

Нужна Ваша помощь в лечении от лейкоза! Дима Постоялко нуждается в лечении острого миелобластного лейкоза - это рак кроветворной системы. Реквизиты Постоялко Юрия Викторовича приватбанк 5363 5426 1001 8260 Euro 4149629340003631 Usd 4149629340003565 Rub 4149629340003599 Paypal +380509467900 или voleg9898@gmail.com #раккрови,#ракуребёнка,#омл,#онкология,#лейкемия,#лейкоз,#помогите,#помощь,#харьков,#украина,#острыймиелоидныйлейкоз,#острыймиелобластныйлейкоз,#рак,#дети,#жизнь,#онкобольные

Geplaatst door Постоялко Дима op Dinsdag 30 juni 2020

Хлопчика одразу ж направили на курс хімотерапіі, яка коштує досить дорого, тому батьки хлопчика були змушені просити про допомогу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Повідомлення про хворого хлопчика, скріншот: Facebook Діма Постоялко

Багато людей відгукнулися на крик про допомогу і надали хлопчику підтримку, за що батьки Діми були дуже вдячні.

"Друзі!!! Спасибі велике всім за моральну і фінансову підтримку, спасибі за кожну скинуту гривню Вами, дякую за те, що кожен день нам у Дірект приходить тисячу повідомлень від Вас з питаннями про самопочуття Діми, спасибі не дивлячись на те, що у кожного з Вас є свої справи і проблеми, але Ви не залишаєтеся в стороні від нашого горя" - подякували небайдужим батьки хлопчика.

Не дивлячись на це, муки Діми ще не закінчені, адже йому ще належить пройти тривалий курс лікування. Крім того, хлопчик дуже чутливий до хіміотерапії.

"Самопочуття у Діми не дуже, від хіміотерапії у роті з'явилися виразки, Діму дуже нудить і йому дуже боляче, боляче від усього, що з ним відбувається зараз. І нам кожен день хочеться вірити, що це всього лише жахливий кошмар, але на жаль це все наяву" - розповіли батьки хлопчика.

У зв'язку з цим вони звернулися до небайдужих людей за допомогою, адже самостійно їм не подужати довге і дороге лікування хлопчика.

До повідомлення також додали реквізити, за допомогою яких кожен бажаючий може перерахувати кошти на порятунок маленького Діми.

Повідомлення про хворого хлопчика, скріншот: Facebook Діма Постоялко

Нагадаємо, рак з'їдає п'ятирічного українця, батьки просять допомоги.

Як повідомляв портал "Знай.uа", красуня-поліцейська відрізала розкішну косу заради хворої на рак принцеси

Також, "Знай.uа" писав, що трирічної українці потрібна допомога в боротьбі з раком.