На Прикарпатті поліцейські затримали чоловіка, який наніс смертельні ушкодження своєму знайомому. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

4 липня в поліцію надійшло повідомлення від працівника швидкої допомоги про те, що в квартирі одного з будинків в Івано-Франківську виявили 63-річного жителя Коломийського району без ознак життя і зі слідами насильницької смерті.

Місце злочину, фото, Поліція Івано-Франківської області: Facebook

Згідно з результатами експертизи, смерть чоловіка настала після того, як йому завдали кілька ударів ножем.

"За попереднім висновком судово-медичного експерта, чоловік помер внаслідок проникаючих колото-різаних ран грудної клітини з пошкодженням внутрішніх органів." - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За інформацією правоохоронців, чоловік перебував у гостях у 65-річного знайомого. В один момент між ними виник конфлікт. В результаті господар квартири наніс гостю декілька ударів ножем в область грудної клітини. Від отриманих травм 63-річний чоловік помер на місці.

Злочинця затримали згідно ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. За такий злочин затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі. Проводиться слідство.

Повідомлення поліції Івано-Франківської області, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що фермер з Хмельницького прийняв "душ" з бензину і видерся на білборд

Як повідомляв портал "Знай.uа" озвірілий киянин всадив ножа в серце старенької матері

Також, "Знай.uа" писав, що осатаніла киянка викинула з вікна новонароджену дочку