На Житомирщині виявили тіло підлітка із вогнепальним пораненням голови. Про це розповіли в прес-службі поліції Житомирської області.

5 липня, близько 9 ранку в поліцію надійшло повідомлення, що в Новоград-Волинському районі було знайдено тіло 13-річного хлопчика.

По прибуттю на місце події правоохоронці з'ясували, що хлопчик був середнім сином в одній з місцевих родин. 4 липня, близько 19:00, він вийшов з дому і не повернувся.

Поліцейські, ілюстративне фото: Facebook Поліція Житомирської області

Батьки, разом з односельцями, шукали його цілу ніч. Вранці, після 08:30, тіло хлопчика знайшли в занедбаній споруді часів Другої світової війни поблизу села Майстрів, яке знаходиться недалеко від районного центру.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

За попередньою версією слідства, хлопчик, без відома батьків, взяв мисливську рушницю батька з сейфа і вчинив самогубство.

За даним фактом призначено судово-медичну експертизу і відкрито кримінальну справу для встановлення причин смерті дитини.

Поліцейські проводять допит рідних, односельців та друзів загиблого підлітка. Також проводяться й інші заходи для встановлення всіх обставин події. Зокрема, правоохоронці перевіряють соцмережі хлопця на наявність та його участь у суїцидальних інтернет-групах.

Занедбана споруда, фото: Поліція Житомирської області

Нагадаємо, раніше депутат Миколаївської облради заявив про самогубство дружини з пістолета.

Як повідомляв "Знай.uа" Фермер з Хмельницького прийняв "душ" з бензину і видерся на білборд

Також "Знай.uа" писав, що львів'янин кинувся під потяг, але не врахував головного.