Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків висловився проти онлайн-навчання, яке планують ввести з першого вересня. Свою позицію він озвучив в ефірі радіо "Західний полюс".

Марцінків заявив, що ніщо не замінить звичайну систему навчання, тому необхідно придумати механізми, які дозволять учням піти в школу з першого вересня.

"Я категорично проти онлайн-навчання з першого вересня. Яке б не було онлайн-навчання, воно не замінить звичайне навчання. Треба докласти максимум зусиль і Міністерству освіти, та іншим структурним підрозділам, щоб забезпечити освіту не онлайн, а щоб діти все-таки пішли до школи", - сказав Марцінків.

Також Руслан Марцінків повідомив, що позицію Івано-Франківська щодо навчання в дистанційній формі, в стінах Верховної Ради озвучила депутат округу Оксана Савчук.

"Поки рішення не прийнято. Але ми вимагаємо, щоб з першого вересня, при дотриманні всіх правил, в школах відновилося навчання" - додав Марцінків.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Руслан Марцінків на радіо Західний полюс, кадр з відео: Facebook Руслан Марцінків

Варто зазначити, що Міністерство освіти назвало інформацію про перехід шкіл на обов'язкову систему дистанційного навчання — чутками. Проте, дане питання все ще залишається відкритим.

Новий навчальний рік планують почати з першого вересня, але формат роботи шкіл буде визначений виходячи з епідеміологічної ситуації та кількості хворих на коронавірус.

Руслан Марцінків розпочинає ранок на "Західному Полюсі"

Руслан Марцінків розпочинає ранок на "Західному Полюсі" #МервЧетвер

Geplaatst door Радіо «Західний полюс» op Woensdag 8 juli 2020

Нагадаємо, що комунальники Філатова змусили дніпрян нюхати каналізацію

Як повідомляв портал "Знай.uа" харків'ян змушують "вішати" Кернеса на кожному розі

Також,"Знай.uа" писав, що Кличко збільшує зарплати чиновникам, поки кияни страждають на мінімалці