Івано-Франківська область приєдналася до регіонів, де можна послаблювати карантин. Так, згідно з цими в регіоні можуть дозволити проводити весілля.

Тепер епідситуація в області відповідає визначеним МОЗ критеріям, пишуть Версії.

Так, згідно з даними Міністерства охорони здоров’я, станом на 10 липня 2020 року, у порівнянні з минулою добою “чорний список” регіонів, де не можна послаблювати карантин, залишила Івано-Франківщина.

Весілля на карантині, фото Instagram
Весілля на карантині, фото Instagram


Проте варто зазначити, що посилення чи скасування карантинних заходів буде вирішувати регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Тобто, для послаблення карантинних обмежень і дозволу проведення банкетів чи весіль – потрібне рішення Івано-Франківської обласної комісії ТБ і НС.

“Посилення протиепідемічних заходів застосовується та припиняється на території регіону або окремих адміністративно-територіальних одиниць на підставі рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке приймається за поданням головного державного санітарного лікаря регіону, з урахуванням оцінки епідемічної ситуації та наявності у регіоні ознак для посилення протиепідемічних заходів відповідно до відомостей, опублікованих на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров’я”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, львів'янам впарювали отруту замість антисептика - смертельно небезпечно.

Як повідомляв Знай.uа на Прикарпатті спіймали небезпечного шахрая в погонах — прикидався поліцейським і виманював гроші.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Знай.uа писав, під Одесою схопили чотирьох хлопців із Запоріжжя - полювали на дітей.