Підліток стрибнув в трубу, щоб перейти в інший світ. Тіло хлопця знайшли через два тижні після його зникнення. Своїм вчинком молода людина нібито втілив сюжет своєї книги. Про це пише ZaxidMedia з посиланням на Оглядач.

На Одещині сталася трагедія, подробиці якої сколихнули всю Україну. Там 17-річний Іван Делюко стрибнув у трубу закинутій котельні і загинув. Тема хлопця знайшов його батько Дмитро після двох тижнів пошуків і сподівань. Тіло все це час пролезало на дні 20-метрової труби, що залишилася після закриття котельні при місцевій школі.

Першою ознакою, що Іван тут був ляпанець, схожий на той, у якому пішов з дому 22 червня хлопець. Його знайшли через оглядове вікно на підставі труби.

Молодої людини шукав волонтери "Пошукової платформи 911", а також поліція. Молодий чоловік перший раз втік з дому 19 червня. Тоді його знайшли в найближчому селі, куди він дістався автостопом. Іван пояснив, що любить подорожувати, тому в друге його зникнення батьки не дуже занепокоїлися і схаменулися лише через тиждень.

На Одещині виявили тіло зниклого юнака Фото група волонтерів Пошукової платформи 911

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

22 червня серед ночі Іван вийшов з дому в чому був і зник. Під час пошуків друзі Івана розповіли, що він написав книгу, в якій описав, як герой стрибає в трубу і опиняється в дивному світі. Там він проходить через випробування, а в кінці прокидається і розуміє, що це був лише сон. Він хотів опублікувати книгу, але друзі сказали йому, що тут йде мова про суїцид, тому таке публікувати не будуть.

Під час пошуків були версії, що підліток зник з-за гри Forge of Empires, але потім ця версія відпала, так як гра не несла жодної небезпеки. Однак після першого втечі з дому батьки забрали телефон у хлопця, бо думали, що він втік через ігор. Вдруге Ваня пішов вже без телефону і грошей.

Друзі, волонтери та батьки до останнього вірили, що Іван знайдеться і до його дня народження 5 липня він буде з ними. Однак сюрпризу не вийшло.

Волонтер з групи розповіла, що діти і підлітки не приймають спонтанних рішень, вони йдуть до самогубства довго. Вона звинуватила у всьому психологів, які не хочуть працювати з дітьми і в цілому систему освіти, яка лише фіксує замкнутість дитини і не робить нічого. Батьки могли навіть і не помітити, що їх син замкнувся в собі.

Нагадаємо Знай писав, що хлопчик Жимирщины, який застрелився з рушниці, давно збирався піти з життя і говорив це матері.

Знай повідомляв, що на франківщині чоловік задушив жінку і повісився.

Нещодавно Знай передавав, що медики Запоріжжя врятували чоловіка, який збирався повіситися.