В ніч з четверга на п'ятницю патрульні поліцейські Івано-Франківська отримали виклик, в якому говорилося про грабежі і надалі втечу грабіжника з місця злочину. Інцидент стався на вулиці Бельведерської. Про це повідомила прес-служба Нацполиции Франківщини.

Патруль прибув на місце вже через кілька хвилин. Правоохоронці з'ясували, що правопорушник вкрав у заявника 6000 гривень, сів у машину і поїхав. З місця події він поїхав на ВАЗ 2108 світлого кольору.

Після оголошення орієнтування патруль затримав схожий автомобіль на найближчій вулиці. Водієм виявився молодий 22-річний мешканець Івано-Франківська, який став заперечувати заволодіння грошима потерпілого. Під час розмови поліцейські виявили ознаки алкогольного сп'яніння у молодої людини та відсутність документів на право володіння і управління машиною. Драгер показав, що в його крові дійсно є спирт у кількості 0,98 проміле.

Після цього патрульні склали протокол за статтею про керування автомобілем у нетверезому стані і за статтею про управління транспортним засобом без відповідних документів.

Нещодавно в Івано-Франківську троє молодих людей напали на 39-річного чоловіка. Його побили і пограбували. Зараз поліція розшукує нападників. До інформації про розшук підозрюваних поліцейські доклали стопкадр з камер відеоспостереження і попросили всіх, хто знав цих людей зв'язатися з правоохоронцями.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Івано-Франківську поліція розшукує трьох грабіжників.

Знай повідомляв, що в Івано-Франківську поліцейські розшукали 11-річного підлітка, який поїхав на велосипеді в сусіднє місто.

Нещодавно Знай передавав, що на Івано-франківщині накрили так звані "реабілітаційні центри" для алко - і наркозалежних.