Стало відомо про те, що на Прикарпатті сталося ДТП. Мікроавтобус чи не впав у прірву.

Таким чином, повідомляється, що чергове ДТП сталося в п'ятницю, 10 липня у селі Татарів, що в Івано-Франківській області. На щастя, обійшлося без жертв. Зіткнулося два мікроавтобуси «Ford» «Mercedes». Про це передає кореспондент інформаційного порталу Ратуша.

На Прикарпатті зіткнулися мікроавтобуси, фото: Ратуша

Сільській голова села Олег Дземьюк говорить про те, що в результаті зіткнення, мікроавтобус «Ford» зупинився на придорожньому муре. Він був у кроці від того, щоб полетіти з кілька метрової прірви. На щастя, все обійшлося, і історія закінчилася благополучно.

На Прикарпатті зіткнулися мікроавтобуси, фото: Ратуша

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

сильно Постраждала тільки техніка, а також злегка мур. Це вся інформація, яка є в мережі на даний момент. Хто саме був винуватцем ДТП – поки що сказати складно.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на південному заході Китаю в провінції Гуйчжоу громадський автобус виїхав на зустрічну смугу і впав у водоймище. В результаті автокатастрофи загинула 21 людина, ще 15 постраждали. Про трагедію повідомило Центральне телебачення Китаю.

Серед загиблих один школяр, а серед постраждалих – троє дітей. Ще невідомо, скільки конкретно було пасажирів в автобусі на момент аварії і скільки з них школярі.

Нагадаємо, в Дніпрі водій легкового автомобіля збив дівчину на пішохідному переході і втік з місця події.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі на маршрутку з пасажирами впала металева труба.

Також портал Знай.иа писав, що в Запоріжжя водій маршрутного автобуса, рухаючись по вулиці Бочарова, тимчасово втратив керування транспортним засобом та став винуватцем масштабної аварії.