15-річна франківчанка перемогла у чемпіонаті України зі спортивного більярду. Про це розповіли у виданні "Галка" посилаючись на Федерацію більярдного спорту міста Івано-Франківськ.

Повідомляється, що з 9 по 12 липня в Кривому Розі проходив чемпіонат України зі спортивного більярду в дисципліні "Комбінована піраміда". Від Івано-Франківської області на цьому чемпіонаті виступала 15-річна Яна Василова.

Нагородження на чемпіонаті України зі спортивного більярду, фото: Галка

Змагання для дівчини стартували не дуже вдало. Вона отримала поразку від чемпіонки України з Києва і опинилася в нижній частині турнірної сітки. Однак це не зламало волю до перемоги юної франківчанки і вона продовжила боротьбу.

Далі Яна Василова перемогла суперниць з Кропивницького і Дніпра, що привело її в півфінал, де вона взяла реванш у суперниці з Києва Любові Жигайлової і на цей раз здобула перемогу з рахунком 4:1.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Яна Василова на чемпіонаті України зі спортивного більярду, фото: Галка

У фіналі франківчанка зустрілася з майстром спорту міжнародного класу Марією Пудовкіною з Дніпра. Поєдинок був дуже напружений і рахунок дівчат був рівний. Однак в останній партії з рахунком 8:7 перемогла Яна Василова.

Ця перемога принесла 15-річній франківчанці звання чемпіонки України зі спортивного більярду, а також звання майстра спорту України.

Нагадаємо, що українка з 13-м розміром грудей святкує перемогу

Як повідомляв портал "Знай.uа" українська чемпіонка Харлан з'явилася в купальнику в Монако

Також,"Знай.uа" писав, що армлестлери з Чернівців взяли "золото" на Кубку Світу