Туристи заполонили курорти в Карпатах. Про це розповіли в сюжеті "5 каналу".

Повідомляється, що після карантину в Карпатах потроху починають відкриватися готелі і курорти, а туристи масово з'їжджаються на відпочинок не дивлячись на велику кількість випадків захворювання COVID-19.

Однак, у зв'язку з карантином, існують деякі обмеження для перебування в готелях і резерваціях.

При в'їзді в готель кожному відвідувачу проводять температурний скринінг, а рецепшн захищений пластиковою ширмою. Подібні нововведення додали роботи покоївкам, проте без них працювати не можна.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дезінфікуються всі ручки, тобто ті місця, де найбільше торкаються гості. На перилах кріслах, біля тумбочок, особливо увагу приділяємо душам і туалетам. Дуже велика накладка йде на коридорних покоївок, тому що це місця загального користування. У нас не працює спа зона у готелі, на що гості не дуже реагують, тому що така погода, хочеться погрітися, але на жаль ми не можемо" — розповіла керівниця готелю Ірина Попович.

Крім цього всі розважальні заходи були перенесені на свіже повітря. Також на вулиці відвідувачі снідають, обідають і вечеряють.

Підприємці розповідають, що карантин не змінив ціни на відпочинок. В Карпатах за добу з людини беруть від 200 гривень.

Нагадаємо, що Анталья до туристичного сезону готова!

Як повідомляв портал "Знай.uа" Зеленський пообіцяв посадити буковинців "на електрички"

Також,"Знай.uа" склав топ місць для ідеального відпустки у серці Галичини