У Франківську чоловік упав посеред вулиці і розбив собі голову. Про це розповіли на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що небайдужі перехожі повідомили інспекторів Муніципальної інспекції про те, що поблизу Привокзального скверу лежить непритомний чоловік з ушкодженням голови.

Інспектора надали чоловікові першу допомогу і викликали співробітників швидкої допомоги. Медики доставили потерпілого чоловіка у лікарню.

Чоловік без свідомості біля Привокзального скверу, фото: Facebook Муніципальна інспекція Івано-Франківська

Як виявилося чоловік вжив велику кількість алкогольних напоїв в результаті чого втратив рівновагу, впав, вдарився головою об асфальт і втратив свідомість.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"На жаль, це звичайна справа для Привокзального скверу", - написали у повідомленні Муніципальної інспекції.

Повідомлення Муніципальної інспекції Івано-Франківська: Facebook

Варто зазначити, що не так давно у Франківську, на вулиці за адресою Галицька 64, виявили тіло чоловіка без ознак життя.

При ньому не було жодних документів, тому поліцейські звернулися до всіх, хто може допомогти у впізнанні особи загиблого.

На вигляд чоловік років 60, при собі мав ключі, гроші і дорожню сумку. Був одягнений у чорні джинси, чорну куртку і смугасту сорочку.

В даний час встановлюються всі обставини події.

Івано-Франківська поліція просить допомогти впізнати особу чоловіка Івано-Франківським відділом поліції встановлюється...

Geplaatst door Поліція Івано-Франківської області op Maandag 13 juli 2020

Нагадаємо, під Києвом зникла 14-річна красуня, батьки не сплять другу добу.

Як повідомляв "Знай.uа", під Запоріжжям діти розшукують батька, пішов і зник.

Також "Знай.uа" писав, що під Харковом пропав молодий атлет.