Мешканці Прикарпаття масово хворіють коронавірусом. Про це розповіла голова управління охорони здоров'я Івано-Франківська Марія Бойко на оперативній нараді міської ради.

Марія Бойко заявила, що станом на 14 липня Центральна лікарня Івано-Франківська заповнена на 73%, а міська лікарня №1 — на 71 %.

Всього в Івано-Франківській ОТГ було зафіксовано 959 випадків захворювання COVID-19. З них одужали 471 чоловік.

За останню добу, 13 липня, в медичні установи Франківська надійшло 90 пацієнтів, 28 з них з діагнозом — пневмонія. Всього з пневмонією, у медзакладах міста. Знаходиться 258 пацієнтів, стан 10 з них оцінюється як важкий.

Марія Бойко, кадр із засідання ради Івано-Франківська: Facebook Руслан Марцінків

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

За цей тиждень в регіоні зафіксовано 371 новий випадок захворювання COVID-19. Це на 21 випадок більше, порівняно з попереднім тижнем.

Крім того Марія Бойко підкреслила, що в Івано-Франківську збільшилась кількість захворювань COVID-19 серед дітей. За тиждень було зафіксовано 5 нових випадків. Загальна кількість випадків захворювання серед дітей — 32 людини.

"Після ослаблення карантину діти більше контактують між собою, тому більше хворіють. Але на щастя, хворіють легко, немає важких форм і реанімаційних випадків" - додала Марія Бойко.

Оперативна нарада | 14.07.20

Geplaatst door Руслан Марцінків op Maandag 13 juli 2020

Нагадаємо, Комаровський закликав українців терміново відправити дітей до школи.

Як повідомляв "Знай.uа", заразність Covid-19 зросла на 30%, мутації роблять свою справу.

Також "Знай.uа" писав, що МОЗ анонсувало важливу реформу.