На Прикарпатті помер боєць АТО. Про це розповів товариш загиблого Роман Сметана, в соцмережі Facebook.

Роман Сметана повідомив, що вчора, 14 липня, з життя пішов його хороший друг, боєць АТО Олег Зельманович.

В 21:00 в селі Комарів Галицького району пройде заупокійне богослужіння по Олегу Зельмановичу — парастас. Роман звернувся до всіх, хто знав загиблого з проханням прийти на це богослужіння і вшанувати його пам'ять.

"З ЖУРБОЮ В СЕРЦІ ПОВИНЕН ПОВІДОМИТИ СТРАШНУ ЗВІСТКУ! СЬОГОДНІ ПОМЕР МІЙ КОЛЕГА, ХОРОШИЙ ЧОЛОВІК ОЛЕГ ЗЕЛЬМАНОВИЧ. ВСІХ, ХТО ЙОГО ЗНАВ, ПРОШУ ПРИЙТИ СЬОГОДНІ НА ПАРАСТАС В 21:00 С. КОМАРІВ ГАЛИЦЬКОГО РАЙОНУ. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ БРАТ!!!" - написав Роман Сметана.

Минулого тижня, боєць АТО, Олег Зельманович впав з дерева і пошкодив хребет. У лікарні він перебував з дев'ятого липня.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чоловік готувався до операції, яку повинні були провести вчора, 14 липня. Проте Олег не зміг дочекатися допомоги лікарів і вранці пішов з життя. Причиною його смерті стала зупинка серця.

Олег Зельманович жив у місті Галич. У нього залишились три дочки, наймолодшій - менше трьох років, а найстаршій — одинадцять.

Олег Зельманович, фото: Facebook

Варто зазначити, що на Донеччині тривають бойові дії і російські окупанти не залишають спроби змістити з позицій солдатів ВСУ.

Так, за останню добу, 14 липня, ворожі формування РФ здійснили 18 обстрілів по позиціях українських захисників. В результаті сім солдатів ЗСУ отримали поранення.

Всіх поранених оперативно доставили до медзакладу і надали їм необхідну допомогу.

Зведення станом на 07:00 15 липня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 14 липня збройні формування Російської...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Dinsdag 14 juli 2020

Нагадаємо, що на Львівщині помер боєць Українського Добровольчого Корпусу "Правий сектор" Сергій Письменский. Сергій брав участь у бойових діях у зоні АТО в секторі "М" у складі 8-го окремого батальйону "Аратта", де і отримав поранення.

Як повідомляв портал "Знай.иа" у Києві пгопрощались із загиблим героєм, пройшли Донбас вздовж і впоперек. Повідомляється, що загинув боєць АТО, Леонід Добрянський. Він проживав у столиці, в Оболонському районі.

Також,"Знай.иа" писав, що на Франківщині попрощалися із загиблим на Донбасі героєм. Він був покликаний Франківським військовим комісаріатом на службу до лав ЗСУ у березні. Також чоловік дуже любив музику і добре грав на гітарі. Він виступав у складі кількох колективів: "Фляга з нізвідки", "Жовтень" і "Бренді рокс".