Маленькій українці потрібна допомога в боротьбі важким захворюванням. Про це розповіли на сторінці Івано-Франківського міського центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді.

Повідомляється, що дівчинка, Герасимчук Олександра, вже рік бореться за життя. Лікарі виявили у дівчинки спадкову хворобу, яка характеризується виникненням пухлин — нейрофібраматоз.

У випадку Олександри хвороба вразила обидва півкулі середніх структур головного мозку і мозочка.

Дівчинка пройшла курс хіміотерапії, який вже дав позитивні результати і призупинив зростання нейрофібраматоз. Однак це далеко не кінець лікування та курс терапії був продовжений після нормалізації показників крові.

Герасимчук Олександра, фото: Facebook Івано-Франківський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Крім терапії Олександрі також призначили препарат АВАСТИН, який підсилює ефект для лікування. Однак вартість однієї дози препарату — 49 500 гривень.

Дівчинка повинна пройти 10 курсів лікування і для цього необхідно зібрати суму - 495 000 гривень.

У Олександри є лише прийомна мати, Лигун Світлана, яка дуже сильно любить дівчинку. Завдяки небайдужим людям вона змогла придбати одну дозу АВАСТИНА, яку введуть дівчинці 16.07.2020. Однак лікування потрібно продовжувати, але Світлана вже фінансово виснажена, тому їй доводиться просити про допомогу в порятунку дочки.

Чек за АВАСТИН, фото: Facebook Івано-Франківський центр соципльных служб для сім'ї, дітей та молоді

"Івано-Франківський МЦСССДМ і прийомна мати Лигун Світлана Василівна звертаються за допомогою до небайдужих людей. Заздалегідь дякуємо за вашу чуйність і фінансову підтримку.” - сказано в повідомленні центру.

До повідомлення також додали реквізити за допомогою яких кожен бажаючий може допомогти Олександрі перемогти хворобу.

Публікація про хворобу дівчинки, скріншот: Facebook Івано-Франківський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Нагадаємо, що Молодий українець тривалий час бореться з онкологічним захворюванням. Завдяки небайдужим людям у хлопця з'явилася можливість на лікування, лікарі вже почали четвертий блок терапії. Мама хлопчика просить про допомогу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у маленької львів'янки з дитбудинку відмовили ноги, дівчинка самотня в цьому жорстокому світі.

Також, "Знай.uа" писав, недоношена принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку.