Мешканка Прикарпаття мало не втратила зуби через недбалість стоматолога. Про це розповіли у виданні "Галицькі гроші" посилаючись на повідомлення чоловіка постраждалої Ярослава Белея в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в серпні минулого року жінка проходила лікування у стоматолога.

"Ми звикли, що коли сідаєш в стоматологічне крісло, то сподіваєшся на допомогу, а про компетентність і професіоналізм навіть не думаєш, адже перед тобою лікар, кабінет, стоматологічне приладдя… Так я думав до тепер", - написав чоловік.

Після лікування, в серпні 2019 року, жінка залишилася задоволена результатами. Спершу свсе було добре і вона думала, що не даремно провела час у кабінеті стоматолога, адже це врятувало її зуб і посмішку.

Проте, через 10 місяців, у жінки виникла біль у місці лікування. Вона звернулася до фахівців, які зробили рентгенівський знімок зуба. На знімку медики побачили чужорідне тіло в зубному каналі.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Знімок показав, що зубний канал не запломбований, а в ньому знаходиться, увага, – стоматологічний інструмент, яким видаляють нерв зуба. Дружина була шокована такою недбалістю, адже їй загрожує хірургічне втручання, а такі стоматологічні маніпуляції дуже не дешеві" - додав Ярослав.

Рентгенівський знімок постраждалої, фото: Галицькі гроші

Жінка одразу ж звернулася до стоматолога, який займався лікуванням зуба. Однак той прийняв її зовсім не радісно. Лікар запропонував жінці 500 гривень і сказав, що це найкращий для неї варіант, адже через карантин все закрито і вона нічого не доб'ється.

В даний момент стоматолог закрив кабінет і ховається від постраждалої, а жінка навіть не може взяти виписки, щоб звернутися до суду.

Чоловік з дружиною в повному розпачі і не знають, як домогтися компенсації за завдану шкоду. Жінці необхідно пройти нове лікування, яке коштує близько 6 тисяч гривень. Якщо воно пройде невдало, тоді знадобитися хірургічне втручання.

Рентгенівський знімок постраждалої, фото: Галицькі гроші

Нагадаємо, що під Львовом медиків звинувачують у смерті породіллі

Як повідомляв портал "Знай.uа" в супермаркеті Дніпра харкають на продукти на очах у покупців

Також,"Знай.uа" писав, китайський вірус знищив легендарного медика зі Львова