Житель Прикарпаття переміг на чемпіонаті України з пауерліфтингу. Про це розповіли на сторінці "Відділення НОК України в Івано-Франківській області" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 20-річний калушанин, студент Івано-Франківського національного університету нафти і газу Назарій Левицький виступив на 10-му відкритому чемпіонаті WPA Україна 2020 (AM&PRO) з пауерліфтингу, Push&Pull, жиму штанги лежачи та станової тяги, StrictCurl, який проходив у Луцьку, в розважальному комплексі "Адреналін Сіті".

У рамках цих змагань Назарій Левицький зайняв перші місця по пауерлифтингу, у вазі до 90 кілограмів, із загальним результатом 575 кілограм у трьох дисциплінах: присідання, жим штанги і станова тяга.

Назарій Левицький на змаганнях, фото: Facebook Відділення НОК України в Івано-Франківській області

Також він посів перші місця в категорії Push&Pull з дисциплін жим і тяга штанги з загальним результатом 370 кілограм.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім цього він отримав друге місце в абсолютному протистоянні з пауерліфтингу серед вікової категорії Juniors 20-23.

Варто зазначити, що раніше Назарій Левицький отримав звання майстра спорту з пауерліфтингу у ваговій категорії до 90 кілограм.

"На змаганнях, що проводилися в розважальному комплексі "Адреналін Сіті" без глядачів, перспективний калуський атлет, який ще раніше виконав норматив майстра спорту, виступаючи у ваговій групі до 90 кг, посів перші місця з пауерліфтингу з загальним результатом у трьох видах програми (присіданні, жимі тязі) 575 кг і з PUSH&PULL (в жимі і тязі) з сумою 370 кг." - сказано в повідомленні

Публікація про перемогу Назарія Левицького: Facebook Відділення НОК України в Івано-Франківській області»

Нагадаємо, що на Тернопільщині молодий футболіст буде представляти одразу два клуби. Таку можливість юному голкіперу надало розпорядження, в якому йдеться, що футболісти протягом одного сезону можуть представляти одразу три клуби.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Ломаченко забув про бій з Лопесом і впав в обійми міцного бороданя. Спортсмен провів уїк-енд в українській столиці на автозмаганнях, також разом з Василем був поруч його друг Олександр Усик.

Також,"Знай.uа" писав, умільці з Дніпра відреставрували найшвидший мотоцикл "Дніпро"