Працівники Муніципальної інспекції врятували життя франковчанину. Про це розповіли на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська в соцмережі Facebook.

Повідомляється. Що співробітники муніципальної інспекції, під час патрулювання у Парку Шевченка, побачили чоловіка, який впав з лавки.

Вони відразу ж попрямували до потерпілого та надали йому першу допомогу.

"Інспектори підбігли до старшого чоловіка, перевірили життєві показники і викликали швидку медичну допомогу. До приїзду медиків провели опитування SAMPLE." - сказано в повідомленні.

Чоловік, якому стало погано, фото: Facebook Муніципальна служба Івано-Франківська

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як виявилося у чоловіка стався інфаркт. По прибуттю на місце виклику медики перевірили стан чоловіка та госпіталізували його.

"Окремо хочемо подякувати 32-й бригаді швидкої медичної допомоги, яка прибула на виклик менше ніж за 5 хвилин. Медики діагностували у чоловіка інфаркт і госпіталізували в медичний заклад для надання кваліфікованої допомоги." - додали в повідомленні Муніципальної служби.

Чоловік, якому стало погано, фото: Facebook Муніципальна служба Івано-Франківська

В кінці повідомлення співробітники Муніципальної служби Івано-Франківська звернулися до громадян із закликом не ігнорувати людей, яким стало погано на вулиці.

"Зі свого боку закликаємо не проходити повз людей, які потребують допомоги, і пройти курси з надання першої домедичної допомоги." - закінчили повідомлення у Муніципальній службі.

Повідомлення Муніципальної служби Івано-Франківська: Facebook

Нагадаємо, що в Кривому Розі домашній Рекс зійшов з розуму і мало не роздер господаря на шматочки. Чоловік намагався замінити нашийник свого собаки, як раптом той став поводитися агресивно, накинувся на господаря, іскусав йому руки і ноги.

Як повідомляв портал "Знай.иа" фіналістка четвертого сезону реаліті-шоу "Від пацанки до панянки" врятувала життя двом людям, витягуючи їх з води. Настя Іваненко розповіла про це під час інтерв'ю.

Також,"Знай.иа" писав, що у Запоріжжі з петлі витягли напівмертвого чоловіка. Як стало відомо, на вулиці Парковій повісився тридцятип'ятирічний мешканець. На місце події одразу ж прибула реанімаційна бригада, яка провела успішні реанімаційні заходи. Після того, як йому надали першу допомогу, чоловіка доставили в міську лікарню екстреної і швидкої медичної допомоги.