Новонародженій українці потрібна операція щоб врятувати зір. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленька Алінка народилася з порушеннями зору і не може бачити навколишній світ. Для того, щоб дівчинка могла бачити їй потрібна термінова операція.

Медики дають позитивні прогнози. За їх словами, якщо вчасно втрутитися, дівчинка отримає шанс на повноцінне життя.

"Прості речі для нас всіх - як ось бачити кожен день рідних і навколишній світ - для Алінки є Мрією. Лікарі дають позитивний прогноз, якщо вчасно прооперувати." - сказано в повідомленні.

За попередніми підрахунками, витратні матеріали для операції обійдуться батькам дівчинки в 20 000 гривень. Однак вони не здатні зібрати таку суму, тому просять всіх небайдужих про допомогу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Цей шанс - один для маленької дівчинки, яка понад усе хоче не тільки чути, а БАЧИТИ свою маму! Віримо, що мрія всієї родини і Алінки обов'язково здійсниться, і ми будемо поруч!" - написали в повідомленні організації.

Дівчинка, якій потрібна операція, фото: Facebook Мама і немовля

До повідомлення також додали реквізити, за допомогою яких кожен бажаючий може допомогти маленькій Алінці побачити своїх рідних.

Повідомлення про хвору дівчинку, скріншот: Facebook Мама і немовля

Нагадаємо, що 9-річній Вікторії Васильків з села Тершов потрібні кошти на лікування. наприкінці травня медики поставили дівчинці страшний діагноз – саркома Юінга, пухлина мозку в скроневій області. Після операції її погодилися лікувати в Німеччині. Щоб тамтешня клініка взяла дівчинку – потрібен аванс: 50 тисяч євро.

Як повідомляв портал "Знай.иа" у Дніпрі в реанімації рятують життя маленького Сашка, якого через важку форму діабету вимушено ізолювали в реанімації. Дитина потребує допомоги, але не тільки фінансової. Він буде вдячний за будь-яку книжку чи іграшку.

Також, "Знай.иа" писав, що маленька Герасимчук Олександра, вже рік бореться за життя. Лікарі виявили у дівчинки спадкову хворобу, яка характеризується виникненням пухлин — нейрофібраматоз. У разі Олександри хвороба вразила обидві півкулі середніх структур головного мозку і мозочка.