У понеділок, 20 липня, стало відомо про раптову смерть підполковника поліції головного управління Національної поліції в Івано-Франківської області Андрія Веляника.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Чоловікові було лише 38 років.

У Франківську помер поліцейский, фото: прес-служба Національної поліції івано-Франківської області

Колеги висловлюють глибоке співчуття родині померлого.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У повідомленні йдеться, що службу в органах внутрішніх справ Андрій Веляник розпочав у 2001 році ще курсантом.

Окрім того, чоловік служив у міжнародній миротворчій місії у Косово, а коли ворог прийшов на нашу землю, став на її захист під час Антитерористичної операції на Донбасі.

Захисники на Донбасі, фото: youtube
Захисники на Донбасі, фото: youtube

“Андрій Володимирович був справжнім офіцером, все своє життя вирізнявся стійкістю характеру, принциповістю, силою духу та наполегливістю. Він був людиною мудрою та розважливою, справедливим керівником, який ніколи не забував про проблеми тих, хто поруч. У роботі ділився своїм досвідом, допомагав колегам по службі , завжди був відкритий добротою своєї душі і серця. Порядність і чесність – це найголовніші риси характеру Андрія Володимировича. Розуміємо, що важко, але розділяємо біль тяжкої втрати з сім’єю й друзями Андрія Володимировича та глибоко сумуємо з приводу його смерті. Поліцейські Прикарпаття в скорботі схиляють голови. Та найгірше, що без тата залишилися двоє дітей. Вже не дочекається чоловіка зі служби й дружина”, - йдеться в повідомленні.

Варто нагадати, що на Франківщину, з дводенним візитом прибув глава ПЦУ Митрополит Епіфаній. Про це розповіли в Івано-Франкоувской ОДА.

Повідомляється, що глава ПЦУ прибув на Франківщину вчора, 19 липня. В цей день він провів молитву за упокій церкви Різдва Пресвятої Богородиці в селі Одаї Тисменицького району, відслужив Божественну літургію у храмі Положення ризи Пресвятої Богородиці у Шушарах, а також відвідав Спасо-Преображенський угорницький чоловічий монастир в селі Угорники Коломийського району.

Нагадаємо, що харків'янин взяв "золото" на чемпіонаті України з гольфу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Усик втік від Чісори, кричав на все узбережжя.

Також, "Знай.uа" писав, що українець Малиновський розніс рейтинг кращих гравців Серії А.