Жінці з Прикарпаття потрібна допомога в поверненні додому маленького сина. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Час добра та милосердя" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в одному з сіл на Івано-Франківщини живе сім'я, яка давно перейшла межу бідності через що страждають діти.

Мама сімейства страждає від ДЦП і має інвалідність. З нею живуть два сина. Старший Іван — 17 років, який вчитися на кухаря в бурсі і Ярослав - 15 років, який ще вчиться в школі. Третього сина Михайла, рік тому, через невідповідні умови для його утримання, забрали соціальні служби.

"Будинок майже падає, води, туалету, вікон, газу - немає....., а мама пересувається з допомогою підтримки перил і старших дітей. Зараз маленький Михайлик, якому в грудні виповнюється два рочки знаходиться в Надвірнянському будинку дитини." - вказали в повідомленні.

Житло родини, фото: Facebook Час добра та милосердя

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

До карантину мама приїжджала до хлопчика в дитбудинок і обіцяла, що зробить все, щоб забрати його додому. Однак, як це зробити, жінка не знає.

Сім'я не в змозі привести будинок до ладу своїми силами, адже єдиний їхній дохід це пенсія мами і соцвиплати як матері-одиначці, а в будинок потрібно дуже багато вкласти, щоб умови стали придатними для повернення Михайла.

За цю сім'ю звернулася служба з питань дітей міста Яремче, адже вони не зможуть впоратися самі.

Житло родини, фото: Facebook Час добра та милосердя

У зв'язку з цим в організації "Час добра та милосердя" вирішили допомогти цій родині повернути маленького Махаила додому.

"Ця історія дійсно заслуговує на порятунок і допомогу, адже зробивши належні умови проживання дитину повернуть. Роботи тут дуже багато, тому треба починати від укріплення будинку, перекриття новим дахом, внутрішніх робіт, до добудови кімнати, душової. Також потрібно провести воду, належну електрику." - написали в повідомленні організації.

Житло родини, фото: Facebook Час добра та милосердя

Житло родини, фото: Facebook Час добра та милосердя

Представники "Час добра та милосердя" звернулися до всіх небайдужих людей за допомогою. В даній ситуації потрібна не тільки фінансова підтримка. Потрібні люди, які можуть допомогти з будівельними роботами або будматеріалами. В організації покладають надію на директорів будівельних фірм або магазинів, які не пройдуть повз проблеми цієї сім'ї.

Повідомлення організації Час добра і милосердя: Facebook

Повідомлення організації Час добра і милосердя: Facebook

Нагадаємо, що у Чернівцях безкоштовно вилікують "сердечників".

Як повідомляв портал "Знай.uа" маленька львів'янка мужньо бореться з раком мозку, настраждалася за дорослу.

Також, "Знай.uа" писав, що маленькому Андрійкові потрібна операція на мозку.