В Івано-Франківську чоловік задушив свою співмешканку і повісився. Про це розповіли в сюжеті "Наздвичайні новини ICTV"

Повідомляється, що пара довгий час не виходила з будинку. Тоді сусіди занепокоїлися і викликали поліцію. Відчминивши двері будинку правоохоронці виявили бездиханне тіло жінки, яке лежало на дивані і тіло чоловіка, яке висіло на газовій трубі.

За інформацією слідства, 35-річну мешканку Російської Федерації задушив її співмешканець, з яким вона перебувала в цивільному шлюбі. Після цього він вирішив звести рахунки з життям.

"Причина смерті — механічна асфіксія шляхом удушення. При перевірці було встановлено, що у чоловіка з нею можливо був конфлікт. Він закрив квартиру, задушив свою цивільну дружину, яка є громадянкою РФ, надалі зрозумів, що зробив і здійснив суїцид шляхом повішання у цій же квартирі", - заявив заступник керівника слідчого управління поліції Прикарпаття Денис Кравченко.

Поліцейський автомобіль, ілюстративне фото, Facebook поліція Івано-Франківської області

Популярні новини зараз
Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Стало відомо, що пара ніде не працювала і часто вживала алкоголь. З цієї причини між ними часто виникали конфлікти, про це говорять синці, які слідчі виявили на тілі загиблої.

Також правоохоронці знайшли і передсмертну записку, текст якої здивував усіх. Чоловік просив, щоб після смерті, хтось подбав про їх домашнього улюбленця — морську свинку.

"У них була домашня тварина, там була інструкція, як її годувати. Ймовірно, вона була передсмертна, щоб про неї подбали", - додав Денис Кравченко.

Поліцейські розслідують цю справу як умисне вбивство і самогубство. Також про інцидент повідомили в посольство РФ, щоб дипломати допомогли встановити зв'язок з родичами загиблої жінки.

Нагадаємо, що під Києвом в сміттєвому баку знайшли тіло немовляти. Поліція розслідує обставини загибелі дитини.

Як повідомляв портал "Знай.uа" гламурна харків'янка переїхала малюка і навіть не пригальмувала.

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові загинула красуня з фотоапаратом, розкрито моторошні деталі.