З 1 серпня у Франківську введуть нові тарифи на проїзд. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Голова Франківська повідомив, що в місті вже затвердили картку для проїзду в комунальному транспорті КП "Електроавтотранс" під назвою "Галка".

"Вже багато людей побачили і оцінили перевагу користування електронною карткою адже це швидко, зручно, а головне — безготівково" - написав Марцінків.

Разом з тим він повідомив, що проїзд за готівкові гроші зріс до 6 гривень. На думку Марцінківа це повинно викликати у людей бажання придбати картку, адже проїзд за допомогою "Галки" буде коштувати 4 гривні.

"ГАЛКА - універсальна для всього комунального транспорту. Загалом, картою вже скористалися 8176 раз!" - додав мер Франківська.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Марцінків зазначив, що картку "Галка" можна придбати у водіїв комунального транспорту до 1 серпня. Після цієї дати картку будуть продавати лише в кіосках преси.

Далі глава Франківська опублікував тарифи за проїзд, які зміняться з впровадженням карти і будуть залежати від способу оплати:

  • оплатити готівкою - 6 гривень (тільки у водія під час посадки).
  • електронний квиток - 5 гривень (через телефон або банківською картою).
  • транспортної карткою "Галка" - 4 гривні.

"УВАГА! Вже сьогодні можна поповнити через всі термінали easy pay (Карта терміналів на сайті galcard.if.ua ) цієї можливості всі давно чекали ну, або як і раніше через сайт Поступово будемо розширювати можливості поповнення "Галки" і ви обов'язково оціните її переваги!" - додав Руслан Марцінків.

Повідомлення Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

Також Марцінків опублікував відео з інструкцією користування карткою "Галка".

Відеоінструкції користування карткою "Галка"

Продовжуємо цикл відеороликів про використання транспортної картки "Галка". Багато пасажирів цікавляться перевіркою балансу на картці. Про це відео. Функція перевірку балансу буде розширюватись також після запровадження особистого кабінету користувача.

Geplaatst door КП "Електроавтотранс" ІФ op Dinsdag 21 juli 2020

Нагадаємо, що львів'яни наплювали на карантин і взяли штурмом маршрутки.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Хмельницькому скаржаться на "паралізовані" тролейбуси, на роботу не дістатися. Скарги працюючих громадян змінилися скаргами пільговиків.

Також, "Знай.uа" писав, що в Дніпрі спалахнув трамвай на ходу, люди ламали двері і молилися.