Красуня з Прикарпаття отримала престижний титул на конкурсі "Міс Львів — 2020". Про це розповіли на порталі "Делятинська громада".

Повідомляється, що на цих вихідних були підбиті підсумки конкурсу "Міс Львів — 2020", в якому взяли участь 18 конкурсанток. У фінал потрапили лише 14 учасниць, серед них була і дівчина з Делятына Олівія Кухтарук.

Олівія Кухтарук, фото: Делятинська громада

Примітно, що дівчина професійно займається акторською діяльністю, в минулому році вона зіграла одну з головних ролей у документальному фільмі "Покоління повстанців", в якій показали життя сім'ї Гоменюков із села Білі Ослави. У актриси відмінно вийшло передати образ і емоції "першого кохання".

Олівія Кухтарук, фото: Делятинська громада

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У фіналі конкурсу "Міс Львів -2020" Олівія Кухтарук отримала друге місце і стала "Віце міс Львів — 2020".

Олівія Кухтарук, фото: Делятинська громада

Перше місце на конкурсі і статус "Міс Львів 2020" отримала 18-річна Юлія Гоцак, студентка Львівського медичного університету.

У цьому році нагородження дівчат вперше пройшло на площі Ринок. Даний конкурс у Львові проводять вже 11 років і раніше церемонія нагородження проходила в Оперному театрі.

Нагадаємо, що у Тернополі встановлять рекорд – проведуть численне одруження у вишиванках. Грандіозний захід заплановано на четвер, 30 липня. Це повинен бути вишитий "All inclusive", в якому вся атрибутика і наряди будуть в одній колірній гаммі і в одному стилі, з орнаментами, які супроводжують українців багато століть поспіль.

Як повідомляв портал "Знай.uа" львівська письменниця і вчений Галина Яценко перемогла в конкурсі "Мікроліти: по ту сторону Целана" і отримала премію від популярного німецького журналу "SPIEGELUNGEN". Даний конкурс був присвячений постаті видатного австрійського перекладача і письменника Пауля Целана. У ньому брало участь безліч письменників з Німеччини, Румунії та України.

Також, "Знай.uа" писав, що ужгородська школярка зайняла почестное третє місце на Всеукраїнському відбірковому турі Міжнародного учнівського конкурсу “Китайський міст”. Її успіхи були високо оцінені представниками Китаю і дівчинці запропонували навчання в будь-якому китайському університеті на її вибір.