На Прикарпатті роздають каченят. Про це розповіли у репортажі телеканалу "НТК".

Повідомляється, що кооператив “Файні Ябка” та БФ “Карітас” ввели ініціативу під назвою "Муларт 20 на 3".

В рамках даної ініціативи власники господарств отримують 20 породистих качат, яких вони повинні відгодувати і виростити. Коли птахи подорослішають, трьох з них вони повинні повернути, а 17 можуть залишити собі.

"Дають 20 качок, а через 3 місяці трьох їм потрібно здати назад. 17 залишається мені, дуже вигідно", - розповіла учасниця проекту Оксана.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Дана акція діє для жителів Коломийщини та Косівщини. При цьому каченят їм надають абсолютно безкоштовно.

"Наша найголовніша вигода те, що люди об'єднуються і люди на місцях можуть стати багатшими. Потрібно об'єднуватися в кооперативи, які можуть працювати на оптовому ринку — виготовляти щось одне. Це дуже вигідно, оскільки спочатку ти не повинен нічого платити." - розповів директор БФ "Карітас" Сергій Треф'як.

Він підкреслив, що кооперація — це можливість для людей зайнятися вигідною справою.

Каченят можна отримати в декількох точках видачі. Перед цим лише потрібно зв'язатися з представниками проекту і повідомити про бажання взяти участь.

Нагадаємо, що щеня з Донбасу знайшло будинок на Тернопільщині.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Чернівцях стадо кіз окупувало лікарню, кумедне відео порвало мережу.

Також, "Знай.uа" писав, чтом в Запоріжжі пес охолоджувався в фонтані і застряг, жалібний гавкіт почули копи.