Мешканка Франківщини скинула 16 кілограмів і зайняла призове місце у конкурсі. Про це розповіли на порталі "Нафтохімік — Калуш".

Повідомляється, що Калушанка Ольга Івасів отримала третє місце в конкурсі краси і спорту "Міс-Альянс 2020: Перевтілення". Організатором конкурсу виступив франківський спортивний клуб "Альянс".

У рамках конкурсу 11 учасниць позбувалися зайвої ваги і змінювали свій спосіб життя. Перед початком змагання вони пройшли медогляд, відвідали лекції з приводу правильного харчування і підрахунку калорій.

Примітно, що через карантин були закриті всі спортивні зали, однак це не завадило учасникам провести конкурс на дому за допомогою платформи Zoom.

“Це була наша самостійна робота. Ми записували відео з тренуваннями і вели таблицю з харчування” - прокоментувала Ольга Івасів.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Коли роботу спортзалів дозволили учасникам дозволили роботу з тренерами в традиційному форматі ще на місяць. Калушанка займалася під керівництвом тренера Юрія Ястремського.

"На початку конкурсу я отримала травму і Юрій допоміг мені підібрати вправи, які б не ставили під загрозу моє здоров'я і дозволяли б виконувати план схуднення. Після проекту я продовжила займатися з цим тренером, оскільки бачу результат, є прогрес. Він мене розуміє, підтримує." - додала Ольга Івасів.

Ольга Івасів і Юрій Ястремський, фото: Facebook Ольга Івасів

Перед початком змагання члени журі зафіксували вагу кожної учасниці. В кінці проекту, 16 липня, пройшло фінальне зважування. Головним критерієм оцінювання був відсоток скинутої ваги по відношенню до загальної маси тіла.

"Мені вдалося розпрощатися з 16 кг — це був третій результат. В якості призу я отримала сертифікат і абонемент на три місяці." - розповіла Ольга Івасів.

Спочатку конкурс планували провести з церемонією нагородження та дефіле учасниць, однак через карантин результати оголосили у стінах спортивного клубу.

Всім, хто бажає схуднути Ольга радить не зупинятися, слухати своє тіло і підбирати комфортні вправи, які будуть приносити задоволення.

"Але не слід забувати, що це лише 30 відсотків успіху. 70 відсотків — це все-таки харчування" - підсумувала Ольга Івасів

Ольга Івасів фото: Facebook Ольга Івасів

Нагадаємо, що юна тернополянка закохала в себе всю Україну.

Як повідомляв портал "Знай.uа" модель з рекордно великим бюстом запропонувала українцям пограти.

Також, "Знай.uа" писав, що письменниця зі Львова "взяла Берлін".