В Івано-Франківську у суботу, першого серпня, будуть святкувати п’яту річницю ”Profiterole”.

Планують побудувать рекордну вежу з цих тістечок.

Вежа точно матиме близько двох з половиною метрів, далі все залежить від технічної роботи кондитерів, так розповіли організатори заходу. Вони розраховують на випічку 1500 штук профітролей для Крокенбушу.

Буде організована фотозона, а також ігристе весь день, і, звичайно, профітрольки усім.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

“Саме цього року Ви можете стати свідком встановлення рекорду України – найвища вежа з профітролів-традиційний французький Крокембуш. Стартуємо о 14:00”, – йдеться на сторінці закладу ” Profiterole” .

Нагадаємо, що на Франківщині трирічний калушанин пірнає на глибину чотири метри. Про це, в інтерв'ю для видання "Вікна" розповіли батьки хлопчика Остап і Тетяна Формуси.

Батьки зізналися, що вибрали плавання для малюка оскільки воно добре зміцнює м'язи і допомагає дитині добре розвиватися.

Марк Формус вчився плавати з шести місяців і батьки були присутні на кожному занятті. Вони зазначили, що він поступово ставав активнішим і радіснішим.

"Син почав активно працювати ногами і руками у воді і затримувати дихання перед тим, як зануритися під воду! І ще ми помітили, як змінилося тіло дитини: спина стала ширшою і м’язистішою!" - розповів батько Остап Формус.

Однак, по початку все було не так гладко і хлопчикові знадобився час, щоб досягти високого рівня плавання.

"Марк не хотів плавати і починав плакати. Не хотів іти до тренера і відмовлявся пірнати, але ми не здавалися і продовжували відвідувати тренування! У цей період тренер говорив, що робити, як виконувати вправи. Ми самі тренувалися з ним під чітким керівництвом тренера" - додала мама хлопчика Тетяна Формус.

В даний момент хлопчик самостійно може пірнати на глибину до чотирьох метрів.

Батьки зізналися, що раніше обрали плавання лише тому, що воно корисне для здоров'я. Однак зараз вони бачать, що Марк показує відмінні результати і готові підтримувати розвиток хлопчика в цьому виді спорту.

Також портал «Знай.uа» писав, що Форрест Гамп з Франківщини пробіг 100 кілометрів на київському марафоні - браво, тренере

Також портал «Знай.uа» писав, що Українка народила 19 дітей і поскаржилася на життя: "Важко, старію"

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw