На Прикарпатті чоловік з товаришем розправилися зі старенькою мамою. Про це розповіли у виданні "Суспільне" посилаючись на слова глави Нацполіції в області Володимира Голубоша.

Повідомляється, що 27 липня, о 06:20 на лінію "102" місцевого управління поліції посутпило повідомлення про те, що в селі Герасимів Тлумацького району, на городі виявили тіло літньої жінки.

На місце виклику одразу ж вирушила слідчо-оперативна група. Правоохоронці з'ясували, що 86-річна жінка загинула через наїзд автомобіля.

Тіло загиблої, фото: поліція Івано-Франківської області

Під час спілкування з родичами загиблої поліцейські з'ясували, що вночі її син разом з 30-річним товаришем розпивали алкогольні напої.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вранці, близько 04:00, у них закінчився алкоголь, проте чоловіки мали намір продовжити застілля і вирішили відправиться за новою порцією випивки. Вони сіли в автомобіль і вирішили поїхати не по дорозі, а по прямій — через городи.

В цей час, 86-річна мама перебувала на грядці з кукурудзою. Чоловіки не помітили її і збили автомобілем. Жінка загинула миттєво.

Тіло загиблої, фото: поліція Івано-Франківської області

Нагадаємо, що у Харкові в квартирі знайшли зарізаним молодого чоловіка, якого нещодавно госпіталізували з вогнепальним пораненням голови.

Як повідомляв портал "Знай.uа" двоє звірів з Хмельницького вбили людей похилого віку заради жалюгідної пенсії. Злочинці отримали довічне ув'язнення.

Також, "Знай.uа" писав, що 25 липня в лютеранській церкві Святої Катерини в Києві попрощалися з волонтером і керівником громадської організації "Будинок милосердя" Олексієм Кучапіним.