На Прикарпатті підходить до кінця призовна кампанія на обов'язкову військову службу. Про це розповіли на сайті Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що станом на 24 липня, в Івано-Франківській області виконали завдання по набору призовників на 88%.

У цілому з Прикарпаття до лав ЗСУ та інших військових формувань України будуть відправлені 500 юнаків. При цьому, кожного призовника тестують на наявність COVID-19 методом ІФА.

Також в Івано-Франківській ОДА звернулися до призовників, які збираються вступати до ВНЗ у цьому році і заявили, що юнаки мають таку можливість.

Для цього їм необхідно прийти на засідання районної призовної комісії та надати відповідні документи, в яких буде підтверджуватися намір призовника вступати у вищий навчальний заклад.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Після цього їм необхідно написати відповідну заяву, яка буде розглядатися обласною призовною комісією для надання відстрочки від військової служби.

В повідомленні підкреслили, що багато призовників не поспішають користуватися можливістю отримати відстрочку і пробують себе у військовій справі, щоб вирішити, чи варто в майбутньому підписувати контракт чи ні.

Також в ОДА додали, що призовники будуть проходити службу в місцях постійного розташування підрозділів і не будуть приймати участь в бойових діях в районі ООС.

Військовий призов, фото: Івано-Франківська ОДА

Нагадаємо, що у ВСУ з'явиться новий вид служби.

Як повідомляв портал "Знай.uа" воїн ВСУ передав привіт з передовою учасникам акції Порошенко.

Також, "Знай.uа" писав, що у Хмельницькому дружок воєнкома попався на мерзенному занятті.