Підліток з Прикарпаття переміг на чемпіонаті України з настільного тенісу. Про це розповіли у виданні "Вікна".

Повідомляється, що в Чернігові, в спорткомплексі "Хімік" з 23 по 26 липня проходив чемпіонат України з настільного тенісу, де абсолютним чемпіоном серед юніорів (до 18 років) став 16-річний вихованець Рогатинської спеціальної дитячо-юнацької спортивної школи Назар Третяк.

Ще в перший день змагань Назар показав відмінні навички і отримав два ключових командних бали у фінальній зустрічі з принциповим суперником — командою з міста Дніпро.

В результаті юнак зміг вивести свою команду "Київ-1" на перше місце.

Назар Третяк на чемпіонаті України з настільного тенісу, фото: Вікна

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В особистому розряді Назар Третяк за три дні не програв жодного протистояння. У фіналі він зустрівся з Олександром Маловим і здобув впевнену перемогу з рахунком 4:1. Це дозволило йому вдруге піднятися на п'єдестал за час проведення чемпіонату.

Зараз Назар тренується в Києві під керівництвом Дмитра Дробова. На чемпіонаті, спортсмен 2004-го народження зміг перемогти супротивників, які були від нього старшими на рік-два.

Назар Третяк на чемпіонаті України з настільного тенісу, фото: Вікна

Нагадаємо, що львівські плавці взяли шість медалей на Кубку України. Відразу в перший день спортсмени завоювали три бронзи.

Як повідомляв портал "Знай.uа" бій Ломаченко та Лопеса може пройти без глядачів. Коронавірус не дає шансу професійного спорту повернутися до звичного життя.

Також, "Знай.uа" писав, що Динамо дізналося можливих суперників у Лізі чемпіонів. Жеребкування заплановано на 31 серпня.