Президент України Володимир Зеленський знову відвідає Прикарпаття. Про це, посилаючись на власні джерела, розповіли у виданні Ратуша.

Повідомляється, що Володимир Зеленський відвідає Івано-Франківську область, щоб особисто проконтролювати, як місцеві органи влади розпоряджаються 480 мільйонами гривень, які Кабмін виділив з бюджету для ліквідації наслідків руйнівних повеней що минули в червні.

У виданні підкреслили, що візит президента в Івано-Франківську область запланований на початок серпня, а саме на 4 число.

Однак в офісі президента офіційно не повідомляли про цей візит і точної дати і плану поїздки Зеленського поки немає.

Володимир Зеленський на затопленому Прикарпатті, фото: Сайт президента України

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше Володимир Зеленський вже відвідував Прикарпаття після повені. Президент особисто ознайомився з руйнівними наслідками стихії, поспілкувався з постраждалими і пообіцяв вирішити виниклі проблеми.

Варто зазначити, що в червні, в результаті частих дощів разлисчной інтенсивності, на Прикарпатті річки вийшли з берегів, що призвело до виникнення повеней. Стихія пошкодила понад 10 тисяч будинків, зруйнувала 90 мостів і сотні кілометрів доріг.

Багато населених пунктів довгий час були заблоковані. Будинки великої кількості українців отримали серйозні пошкодження, а деякі люди і зовсім позбулися житла. Збиток регіону оцінили на суму понад 2 мільярди гривень.

Затоплене Прикарпаття, фото: Сайт президента України

Нагадаємо, що під вікна до Зеленському прийшов вбитий горем батько загиблого військового.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кучма більше не парламентер з Донбасу, Зеленський зробив заяву.

Також, "Знай.uа" писав, що президенту України Володимиру Зеленському не довіряють 53% українців, а його діяльністю не задоволені 56%.